all news
Долфі Україна на "УкрМедІнфо - 2019" - найцікавіші моменти!

Компанія «Долфі Україна» взяла участь в Інтерактивному Форумі "УкрМедІнфо2019: загальна лікарська практика", що відбувся 14 грудня в Києві.

В зонах "Долфі-Україна" гості форуму безкоштовно визначали рівень глюкози в крові за допомогою глюкометру Bionime Rightest GM550, отримували консультації з використання систем контролю глюкози в крові GAMMA та Bionime Rightest, дізнавалися більше про небулайзери MEDHIT та 2В, а також дієтичні добавки від BBpharm. І, звичайно, вигравали призи – небулайзери, вітаміни, глюкометри!

ТМ MEDTEXTILE завжди бере активну участь у таких всеукраїнських медичних заходах, надаючи можливість всім бажаючим особисто познайомитися з бандажними виробами бренду. Так відбулося і цього разу: учасники заходу з великим ентузіазмом приміряли на себе бандажну продукцію і мали змогу самостійно оцінити комфорт і ефективність наших бандажів.

Також в рамках форуму лікарі загальної практики ознайомились з принципами ортезування при патологіях опорно-рухового апарату в рамках доповіді професора, керівника центру ревматології клінічної лікарні "Феофанія" Ірини Головач. Під час її виступу в залі майже не було вільних місць: доповідь містила виключно унікальні матеріали, цінний практичний досвід – всі присутні сімейні лікарі тепер мають змогу кваліфіковано порадити бандаж своїм пацієнтам!