all news
BIONIME RIGHTEST – ще ближче!

Компанія «Долфі–Україна» вже більше 10 років є ексклюзивним представником бренду BIONIME RIGHTEST. Ми прагнемо покращувати здоров'я і якість життя наших клієнтів і хочемо донести це через нову велику кампанію, яка вже стартувала.

Основна мета заходів BIONIME RIGHTEST - донести важливість контролю цукрового діабету. Контролюючи показники цукру точними приладами, хворі на діабет можуть продовжити своє життя, а також значно поліпшити його якість.

Важливість заходів BIONIME RIGHTEST полягає в тому, щоб звернути увагу на проблеми діабету. Багато людей не звертають належної уваги при появі явних ознак захворювання і продовжують вести звичайний неконтрольований спосіб життя, що може ускладнити перебіг захворювання. Тому для людей, що живуть з діабетом, доступ до недорогого лікування, включаючи інсулін та інструменти контролю цукру в крові, мають вирішальне значення для їх виживання та нормальної життєдіяльності.

Філософія компанії BIONIME полягає в тому, щоб надавати продукти найвищої якості людям, які страждають діабетом, і тим, хто за ними доглядає, щоб вони могли легко контролювати свій повсякденний стан.

У світі існує глобальна узгоджена мета - зупинити зростання числа випадків діабету та ожиріння до 2025 року і BIONIME RIGHTEST усіма силами її підтримує.